Víctor Espiga
mecenes

Víctor Espiga

[Text en català]

El meu nom és Víctor Espiga, tinc 43 anys, soc metge Especialista en Anestesiologia i Reanimació, i des de fa uns 10 anys soc el metge de la Unitat d’Addiccions del Servei de Salut Mental de l’Hospital de Mollet.

M’agrada escriure tot allò que em passa pel cap, així que en el meu temps lliure escric relats breus, poemes i aforismes que podeu trobar al bloc www.lletresigargots.com

Aquesta doble faceta meva, junt amb l’excés d’emocions que tots teníem al març, em va portar a escriure un petit conte sobre el Coronavirus que, durant els primers dies de confinament va córrer bastant per les xarxes (https://lletresigargots.com/2020/03/13/coronavirus/).
Durant la primera setmana el conte ja va ser traduït a 10 idiomes, i encara ara l’utilitzen mestres d’arreu del món com a material didàctic pels seus alumnes, fet que com podeu suposar rebo com un bocí d’alegria enmig de tot el neguit generat per la pandèmia.


[Texto en castellano]

Mi nombre es Víctor Espiga, tengo 43 años, soy médico Especialista en Anestesiología y Reanimación, y desde hace unos 10 años soy el médico de la Unidad de Adicciones del Servicio de Salud Mental del Hospital de Mollet.

Me gusta escribir todo aquello que me ronda por la cabeza, así que en mi tiempo libre escribo relatos breves, poemas y aforismos que podéis encontrar en el blog: www.lletresigargots.com

Esta doble faceta mía, junto con el exceso de emociones que todos tuvimos en marzo, me llevó a escribir un pequeño cuento sobre el Coronavirus que, durante los primeros días de confinamiento se movió bastante en redes sociales: https://lletresigargots.com/2020/03/13/coronavirus/.
Durante la primera semana el cuento fue traducido en 10 idiomas, y todavía hoy lo utilizan maestros de alrededor del mundo como material didáctico para sus alumnos. De esto, como supondréis recibo un poco de alegría en medio de la vorágine generada por la pandemia.