beneficiats, Sin categoría

Clara Manyós

[Text en català]

Clara Manyós – Es beneficia de l’ajuda per dirigir l’espectacle No s’ha Foss.

Graduada en art dramàtic per l’Institut del Teatre el 2017. Darrerament ha actuat als espectacles Càsting Giulietta (Teatre Lliure, 2019), Monster (Tantarantana, 2019), Estat decepció de Carla Torres (Sala Flyhard, 2018), a Hem vingut aquí a deixar les coses clares (La Gleva, 2017-18), espectacle de creació amb Jordi Oriol i a l’espectacle Dos pits i una poma (Maldà i Versus Teatre, 2018), amb direcció d’Oriol Genís. Ha dirigit la peça de teatre breu Guardar la Roba, guanyadora del premi del Públic del Píndoles 2019. Ajudanta de direcció de Juan Carlos Martel, Carlota Subirós, Albert Arribas i Fran Cuéllar en diversos espectacles. Ha entrenat tres anys el mètode americà Viewpoints, des de la doble perspectiva de l’actuació i la direcció. Llicenciada en Periodisme per la UAB el 2011, ha treballat al programa BacUp de Radio Flaixbac. Es dedica a la locució per ràdio i TV.

La pots trobar a la seva pàgina web!

QUIN ÉS EL SEU PROJECTE?

Foss neix l’any 2019 amb la iniciativa de l’actriu i música Irene Jódar, quan transcriu en forma de música les paraules, emocions, idees, preguntes i pensaments que la mouen per dins. 10 cançons que fan viatjar a l’espectador a través de la seva veu, el violí i el looper, tot ben engranat i acompanyat per Roger Cantí a la guitarra i veus, i dirigit per Clara Manyós. Pretén ser més que un concert ja que combina la música amb l’art dramàtic.

Actualment es troben en procés de creació de l’espectacle teatral que té com a base les cançons i que aniran lligades amb altes elements formals com la paraula, la imatge en forma de projeccions i els sons.

La Cia FOSS està formada per Clara Manyós (direcció), Irene Jódar (violinista i actriu), Roger Cantí (guitarrista) i Marc Jódar (disseny de so i audiovisuals).

Accedeix al dossier de l’espectacle AQUÍ


[Texto en castellano]

Clara Manyós – Se beneficia de la ayuda para dirigir el espectáculo No s’ha Foss

Graduada en arte dramático por el Instituto del Teatro (Barcelona) el 2017. Últimamente, ha actuado en los siguientes espectáculos: Càsting Giulietta (Teatre Lliure, 2019), Monster (Tantarantana, 2019), Estat decepció de Carla Torres (Sala Flyhard, 2018), Hem vingut aquí a deixar les coses clares (La Gleva, 2017-18), espectáculo de creación con Jordi Oriol y en el espectáculo Dos pits i una poma (Maldà y Versus Teatre, 2018), dirigido por Oriol Genís. Ha dirigido la pieza de teatro breve Guardar la Roba, ganadora del premio del Público del Píndoles 2019. Ayudante de dirección de Juan Carlos Martel, Carlota Subirós, Albert Arribas y Fran Cuéllar en diversos espectáculos. Ha entrenado tres años el método americano Viewpoints, desde la doble perspectiva de la actuación y la dirección. Licenciada en Periodismo por la UAB en 2011, ha trabajado en programa BacUp de Radio Flaixbac. Se dedica a la locución para radio y TV.

¡La puedes encontrar en su página web!

¿CUÁL ES SU PROYECTO?

Foss nació en 2019 con la iniciativa de la actriz y músico Irene Jódar, cuando transcribió en forma de música las palabras, emociones, ideas, preguntas y pensamientos que la mueven por dentro. 10 canciones que hacen viajar al espectador a través de su voz, el violín y el looper, todo coordinado y acompañado por Roger Cantí a la guitarra y voces, y dirigido por Clara Manyós. Pretende ser más que un concierto ya que combina la música con el arte dramático.  

Actualmente, se encuentran en proceso de creación del espectáculo teatral que tiene como base las canciones, que irán ligadas con otros elementos formales, tales como: la palabra, la imagen en forma de proyecciones y los sonidos. 

La Cia FOSS está formada por: Clara Manyós (dirección), Irene Jódar (violinista y actriz), Roger Cantí (guitarrista) y Marc Jódar (diseño de sonido y audiovisuales).

Accede al dossier del espectáculo AQUÍ


Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s